söndag 24 april 2011

Vår första nolla

Nu har vi vår första anteckning i tävlingsboken!! Eftersom endast nollresultat (dvs felfri bana under idealtiden) skrivs i boken så har det sett så tomt ut...tills nu!
Tävlingarna hölls på långfredagen i Vörå. Från Vörå så har jag bara goda agilityminnen, 6st av Demis 15 nollor hon han skrapa ihop, är tagna i Vörå. Och Demi fick också sin första nolla i Vörå. Börjar bli tradition =)

Domare för dagen var Mika Moilanen, samma domare som i Haukipudas i februari. jag visste ju att vi fortfarande har problem med raksträckor, och det blev också vårt fall på förstabanan.



Har nog banan på film också men pga tekniska problem med kameran så sysn inte första halvan av banan. Men TACK Pernilla för filmningen!!!

Andra banan var då bättre ur vår synpunkt, det var inga långa raksträckor förutom början. Vi kråtade inne på banan vid tunnel och jag var säker på att vi fick vägran så det kom som en glad överraskning när vi kommit i mål och speaker säger att vi inte gjorde några banfel utan tog vår första nolla!! Andra banan:



Även har bråkade tekniken (borde kanske köpa ny kamera??) men eftersom det var vår första nollbana, så självklart har jag filmbevis HÄR

Denna vecka borde träningarna dra igång så då blir det att träna. Nästa tävling blir sen i Lapua 12.5.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar